2013. december 20-án új közszolgálati csatorna indult útjára M3 néven. Aki szereti a régi műsorokat, vagy csak vágyik egy kis nosztalgiázásra, annak kötelező belepillantani az M3 kínálatába. Higgyük el, hogy az archív tartalmak a legmodernebb, plazma tévé állványon függő készüléken is szuper lesz!

M3 történelem

Már régebben is rebesgették, hogy indulni fog egy új közszolgálati csatorna, de csak 2013. december 20-án este hat órakor indult útjára a 3-as csatorna. Érdekesség, hogy már a kétezres évek elején is volt szó egy új adó elindításáról, de nem lett az ötletből semmi. 2009-ben elindult az internetes változata a csatornának, 10 és 16 óra között sugároztak. Akkor még regionális hírek és sportműsorok is voltak az archív felvételek mellett, de a sugárzás nem volt tartós. 2012 júniusában M3D néven élt újra, a MinDig TV-n 3D-ben lehetett élvezni. A további próbaadások 2013-ban szintén a MinDig TV frekvenciáján indultak TV-n november 29-től, műholdon pedig december 2-től. December 20 óta bárki tudja fogni.

Az M3 jelmondata: „Az érték érték marad.”

Igazi retro hangulatot hoz az M3

Az M3 csatornán régi, nagy sikerű műsorok, felvételek lesznek láthatóak és láthatók már most is. Az idősebb korosztály tagjainak bizonyára fura érzés lesz az ultramodern, vékony, falra simuló  LED tévén nézni fiatalkora műsorait, de higgyük el, az élmény így is garantált!
Miket lehet nézni? Olyan klasszikusokat, mint például a Ki mit tud?, vagy az ország egyik kedvenc vetélkedője, a Játék határok nélkül, de láthatjuk például a Kölyökidőt, vagy a népszerű szomszédokat, de még Hofi is fel fog tűnni.
Higgyük el, a fekete-fehér adások, a régi idők hangulata még a legmodernebb LCD tévéken is át fog ütni,ebben biztosak lehetünk.
A cikk létrejöttéért köszönet az LCD TV állvány webáruháznak!

Hasonló bejegyzések