A nap folyamán rengeteg por és más szennyeződés rakódik le a pórusokban. Hiába mossuk meg reggel és este az arcunkat, a pattanásoknak és szépséghibáknak nem lesz nehezebb a helyzetük. Ehhez kell még hozzáadni, hogy a hölgyek gyakran tesznek fel sminket, és napjainkban maszkot is hordani kell.

Talán azok közé tartozunk, akik idegesen nézzük magunkat a tükörben, és csak a homlokunkat ráncoljuk az újabb hibák láttán. Esetleg arról álmodunk, hogy milyen jó lenne eljutni egy szépségszalonba, ahol gyógyító masszással és csodakrémekkel kényeztetnének minket.

Azonban mire várunk? Nem muszáj drága pénzért szalonba járni, mindezt otthon is el tudjuk készíteni. Napjaink egyik legjobb találmánya a szónikus arctisztító készülék, ami egyszerre tisztítja és masszírozza a kényes felületeket, így az arcot és a nyakat is.

Nem kell többé a sminktől félnünk, mivel a faggyút, de a többi szennyeződést is könnyedén eltávolítja. Ha ragyogó pórusokra vágyunk, akkor mindenképpen ki kell próbálnunk! Ráadásul elemre sincsen szükségünk, egyszerűen feltölthető egy USB kábel segítségével.

Pici a bors, de erős

A szónikus arctisztító könnyedén elfér a táskában, így hosszú napokon, vagy egy utazásra is magunkkal vihetjük. A készülék mellett könnyebb lesz kiépíteni egy napi rutint, ami segít, hogy egészségesebb legyen a bőrünk, és megkapjon minden szükséges törődést. A tisztítás befejeztével kezdhetjük hidratáló krémmel, amit finom és körkörös mozdultokkal tudjuk a bőrbe juttatni.

A megfelelő hidratálást követően már nekiállhatunk a sminkelésnek. Érdemes olyan márkát választanunk, ami a természetes összetevőkről híres, mivel ez kevésbé fogja roncsolni a bőrt. Tény, hogy a nagy nevek felkapottabbak, azonban ezek ritkán nevezhetőek természetesnek.

Az alapozó kiválasztása a legfontosabb, mivel ez egész nap közvetlenül érintkezik a bőrönkkel. Sose felejtsük el az arctisztítást, amikor hazaérünk, hagyjuk, hogy a pórusaink kicsit fellélegezzenek. Szerencsére a szónikus arctisztító reggel és az esti órákban is kényelmesen használható.

Írta: HDguru.hu

Hasonló bejegyzések