Amíg szinglik vagyunk és párt keresünk, próbálunk azért jobban odafigyelni magunkra, és arra, hogy mindig a toppon legyünk, jól nézzünk ki, hiszen ki tudja, hol és mikor pillantjuk meg a Nagy Ő-t? A statisztikákból kiderült, hogy rengetegen párkapcsolattal kapcsolatos okok miatt kezdenek el elhízni, vagy éppen hogy fogyókúrázni.
Természetesen minden ember számára fontos a külső, ám tény, hogy ha úgy érezzük, megtaláltuk az igazit, akkor szeretünk picit elkényelmesedni mellette, hiszen valamilyen szinten biztonságba tudjuk érezni magunkat mellette. Ilyenkor fordul elő, hogy hirtelen meghízunk.

Boldogságunkban folyamatosan ettünk

Egy boldog párkapcsolatban az ember sokszor önmagára nem is figyel, csak a társára. Ha azt érezzük, hogy vele minden tökéletes, és nem is akarunk átlátni a rózsaszín ködön, akkor biztosak lehetünk benne, hogy megtaláltuk az igazit. Ez azonban nem azt jelenti, hogy magunkat teljesen el kell felejteni, és el kell hanyagolni. Persze elhiszem, hogy egy friss, boldog párkapcsolatban jól esik a közös vacsora, és az esti összebújós-filmezés közben sincs kedvünk kalóriákat számolni, ám ha tényleg szeretnénk a későbbiekben is tetszeni párunknak, jobb, ha egy picit visszafogjuk magunkat.
Gyakran fordul elő sajnos, hogy évek múltán döbbenünk rá, hogy párunk mellett milyen sok kilogramm feljött ránk, ilyenkor pedig a legtöbben pánikba szoktunk esni, sőt van, hogy partnerünket szoktunk hibáztatni, hogy ő miért nem hívta erre fel a figyelmünket?! Természetesen nem a párunk feladata az, hogy rávilágítson erre, nekünk kell arra odafigyelnünk, hogy ugyanolyan vonzóak legyünk évek múltán is, mint amikor megismertük egymást.

Az életmódváltás egy közös program is lehet

A statisztikák szerint rengeteg házasság, vagy párkapcsolat rendbetételének fő célja a fogyókúra. Ha az ember hirtelen rádöbben, mennyire meghízott szerelme mellett, hamar eltud veszni az összes önbizalma. Innen pedig olyan komoly problémák alakulhatnak ki, mint például a beteges féltékenykedés, mely hónapok, de akár hetek alatt is meg tudja mérgezni az egyébként teljesen jól működő kapcsolatunkat. Ahelyett hogy a plusz feleslegünkkel azt lesnénk, hogy párunk hány csinos és karcsú hölgyet néz meg az utcán, próbáljunk meg tenni azért, hogy visszakapjuk egykori bomba alakunkat.
Nagyon jó, ha a fogyókúrába személyre szabott étrenddel tudunk belevágni, hiszen így biztosan sokkal hatásosabb lesz a dolog, mintha csak kínoznánk magunkat kínkeserves koplalással. Próbáljunk meg új ételeket együtt főzni, és biztosan lesz sok olyan egészséges vacsora is, mely mindkettőnknek egyaránt ízleni fog. Emellett szuper program lehet a közös sportolás is, mely szintén elengedhetetlen a bomba forma visszaszerzéséhez. Járunk el együtt futni, vagy biciklizni párunkkal, így nem csak egészségesebbek, és karcsúbbak leszünk, ez a plusz program pedig még jobban összefog minket majd kovácsolni az idő múlásával.
Ahogy elkezdenek lemenni az évek alatt felszedett kilók, önbizalmad is kezd majd visszatérni, mellyel együtt kisugárzásod is pontosan olyan lesz majd, mint a legelején!
Szponzoráció: kamagra-viagra-cialis-elado.com

Hasonló bejegyzések