Ámulva figyeljük a divatkifutók színpadjait, és sokszor meghökkenve vesszük tudomásul a legújabb, legtrendibb ruhadarabok megjelenését. A nagy divatdiktárorok által megálmodott ruhaköltemények hétköznapra egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán állják meg a helyüket, mégis, minden évben végignézve a kirakatokat és a magazinokat felfedezhetjük a legkelendőbb ruhákat, kiegészítőket. Nézzük, idénre mit tartogattak nekünk!

Nyak és vállak szabadon

Az idei nyár egyik legdivatosabb viselete az ejtett vállú felsőrészek táborába tartozik, amelynek ráadásul kétféle változata is van: az egyik az, amely a nyakat és a vállakat teljes egészében szabadon hagyja, a másik pedig, amely úgynevezett beépített pántokkal rendelkezik. Számos “csináld magad” módszerrel készített darabot is láthatunk, akár férfi pólókból vagy túlméretezett szoknyákból. Amellett pedig, hogy igen trendi és valóban mutatós, rendkívül kényelmes és szellős viselet is a forróságban.

Romantikus habok

Hogyha romantikusabb típusok vagyunk, akkor az idei nyarat méltán imádhatjuk: a fodrok terén bátran kitombolhatjuk magunkat. Mindegy, hogy egy gyönyörű felsőről, egy szoknyáról, egy kedvenc táskáról, vagy akár cipőről van szó, a lényeg a habos-babos hatáson van. Sőt, mi több, ékszerekből is gyönyörűeket találunk a piacon: egy fodros fülbevaló azt kiegészítő nyaklánccal az egyszerűbb összeállításokat is fel tudja dobni. Azonban vigyázzunk a fodrokkal, ugyanis nagyon könnyű velük túlzásba esni!

Csíkosan, boldogan

Pár évvel ezelőtt vált nagy divattá a matrózcsíkos ruhaköltemények, cipők, táskák viselete, amely az évek során mindössze annyiban változott, hogy más méretekben volt trendi: szélesebb, vagy keskenyebb, illetve függőleges vagy vízszintes. 2016 nyarán azonban minden divatos, ami csíkos: viselhetünk akár többfélét is egyszerre.

Pufi ujjak és fehér blúzok

Idén nyáron hódítanak a karakteres szabásvonalak, amit tökéletesen mintáz a puffos ujjmegoldások felbukkanása. Mindegy, hogy csak a felkaron viselünk pufikat, vagy csak az alkaron, esetleg a teljes ruhaujjon, a lényeg, hogy pufi legyen. Nagy előnyére válhat ráadásul a körte alkatú hölgyeknek, hiszen optikailag a felső testet a pufik által szélesíti, így a felsőtest és altest közti méretkülönbséget tökéletesen kiegyenlítheti. A fehér blúz pedig örök klasszikus, ugyanúgy, ahogy a fehér ing is, idén nyáron azonban nem a szolidabb, visszafogottabb darabok hódítanak belőlük, hanem a merészebb szabásvonalúak, amelyek kissé többet mutatnak megszokott társaiknál. Tökéletesen kombinálható egy farmerrel és kedvenc táskánkkal!

Hasonló bejegyzések