Míg a ruha öltöztet, az ékszer díszít. Egy csinos fülbevaló és egy hozzáillő ízléses nyaklánc remek kiegészítői lehetnek ruhakölteményeinek egy céges vacsora, vagy egy baráti összejövetel során – és persze ajándékötletnek sem utolsó, szeretteink számára. Arany párti? Vagy jobban kedveli az ezüstöt?
Esetleg inkább bizsut hord, mert jobban variálhatóak, vagy mert nem tudja megfizetni a nemesebb anyagból készült ékszereket? Hallott már az ékszer outletekről?
Többen legyinthetnek erre a kérdésre, mondván, hogy egy zálogházban is áron alul értékesítik a ki nem váltott arany- és ezüst ékszereket. Való igaz, ámbár azokat már más(ok) viselték, hordták. Ezzel szemben egy ékszer outletben kiállított ékszer még teljesen „szűz”, mondhatni a gyártósorról került az üzletbe. Lévén, hogy a divat szinte napról napra változik, az ékszerkészítők is igyekeznek újabb kollekciókkal elő-előrukkolni, hogy ne apadjon el a piac.

Ékszer Outlet üzletek

A különböző ékszerboltokban nem feltétlen van mód egy-egy tervezőtől többféle összeállítást tárolni, felhalmozni; mert tartanak tőle, hogy rajtuk marad a későbbiekben. Ilyenkor a gyártók megmaradt raktárkészleteiket outlet ékszerüzletekben értékesítik tovább, mikor kijönnek az új kollekciók. Az ilyen üzletekben jóval az eredeti vételár alatt vásárolhatjuk meg az egyes darabokat.
Hogyha egyedi tervezésű ékszerekre vágyunk, érdemes körülnéznünk az interneten. Az egyes oldalak webshopjaiban számos olyan ékszerre bukkanhatunk, melyek kizárólag rendelésre készülnek, nagyon-nagyon elvétve jöhet velünk szembe egy hasonló darab. Természetesen nem csak nemes fémekből készült ékszereket találunk az internetes áruházakban, hanem bizsukat, és kézzel készített meseszép kiegészítőket is. A webshopokban több színből, stílusból, és fazonból is választhatunk – és akár még házhoz is szállítják őket.

Hasonló bejegyzések