Napjainkban a szorongás, és a depresszió népbetegségnek is nevezhető, a mai felgyorsult világban folyamatos stresszhelyzetek érnek bennünket, ezeket pedig nem biztos, hogy megfelelően tudjuk kezelni.

Stresszelünk munkába menet a hatalmas forgalom miatt, stresszelünk a munkahelyünkön a szoros határidők miatt, a fiatalok pedig gyakran már az iskola kapuit is összeszorult gyomorral lépik át. A szorongás azonban rendkívül káros hatással lehet szervezetünkre, nem véletlenül szokták azt mondani, hogy a stressz megbetegít bennünket.

A szorongásnak igen komoly fizikai tünetei lehetnek. A heves szívverés, a magas vérnyomás vagy pulzus, a légszomj, a tenyér izzadása, a hányinger és egyéb gyomorpanaszok mind arra utalhatnak, hogy a mindennapjaink során túlságosan sok stresszhelyzet ér bennünket.

Stresszoldás függőségek nélkül, gyógynövényekkel

A különböző növények gyógyászati célra történő használata lehetővé teszi többek között azt is, hogy függőség nélkül, természetes módon mondjunk búcsút a stressznek és a szorongásnak.

A Pranagarden magas hatóanyag tartalmú termékei lehetővé teszik többek között a stressz oldást, elősegítik azt, hogy a testünk szellemünk lelkünk és mentális egészségünk újra egyensúlyba kerüljön.

Az Ashwagandha gyógynövény felveszi a harcot a biológiai, fizikai, környezeti és érzelmi stresszhatásokkal. Segítségével újra kiegyensúlyozottak lehetünk és megszünteti az alvás problémáinkat is. Ezt a gyógynövényt belsőleg és külsőleg egyaránt használhatjuk.

Általános étrendkiegészítőként rengeteg jótékony hatással rendelkezik. Az Ashwagandha alvás javító, stresszoldó, szorongás csökkentő, segítséget nyújt ellazítani az idegeket, javítja a memóriát illetve az agyi funkciókat is.

Mivel egy adaptogén gyógynövényről beszélünk amellett, hogy lehetővé teszi a szervezetünk belső egyensúlyának fenntartását, még az endokrin hormonok működését is kiegyensúlyozza. A Pranagarden Ashwagandha vegán kapszula nem tartalmaz mérgező vegyi anyagokat és GMO mentes. Egy teljesen természetes és környezetbarát készítmény.

Hasonló bejegyzések