Pár éve alakult egy kis cég Csobánkán Pilis Autóüveg Kft néven. A mobil autóüveg szervizek ez idő tájt kezdtek terjedni hazánkban. Komoly versenytársakkal kellett megküzdenie, de a szorgalmas és szakszerű munka meghozta az eredményét és ma már a Dunakanyar vezető mobil autóüveg szervize, sőt az egész országban a legjobbak között van.
Mi vezetett ide, hogy a legtöbb szervizzel ellentétben, ők nem a létfenntartásért küzdenek, hanem folyamatosan fejlődnek és újabb szerviz kocsikba, szerszámokba tudnak invesztálni. A pontos , gyors és szakszerű munka elengedhetetlen volt. Ezek nélkül ma már egyetlen vállalkozás sem állja meg a helyét az versenyben.
Kitűnően képzett szakemberei , a legmodernebb célszerszámokkal dolgoznak és a legjobb minőségű ragasztó- és tömítőanyagokat valamint kizárólag minőségi autóüvegeket használnak fel, így munkájuk a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. A szakszerű és precíz munka mellett, mellettük szól, hogy a kárrendezéssel kapcsolatos teendőket is átvállalják, ugyanis helyszíni kárfelvételi joggal rendelkezik az összes magyarországi biztosítótól.
Mindezeken felül egyes biztosítókkal kötött szerződésük alapján, önrész mentesen vagy kedvezménnyel tudják elvégezni a javítást. Mobil szerviz autóikkal, könnyen és gyorsan házhoz mennek, megkímélve ezzel ügyfeleket a felesleges rohangálástól és időtöltéstől. Bővebb felvilágosításért, elég ha ellátogat honlapjukra a www.pilisautouveg.hu-ra.

Hasonló bejegyzések