A nők mellett a férfiak is dönthetnek úgy, hogy a válás az egyedüli megoldás a házasságukban felmerülő problémák megoldására. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legtipikusabb eseteket.

  1. Amikor közös párterápia akarnak menni, sok férfi rájön, hogy a kapcsolatuk már menthetetlen. Ha az egykori szerelemből még egy apró szeretet sem maradt, akkor a legtöbb férfi a válás mellett dönt.
  2. A szexualitás sokszor a férfiaknak sokkal fontosabb, mint a nőknek. A hölgyek általában csak az impotencia miatt tudnak panaszkodni, a férfiakat azonban el szokták utasítani. Egy darabig tűrik, hogy a munka vagy a gyerekek mellett nem jut hely a szexuális életnek, azonban ennek rossz vége szokott lenni.
  3. A férfiak azt sem szeretik, ha a párjuk nem bízik meg bennük. A folytonos kérdések, hisztik és viták, esetleg a dugi telefonböngészések mind ahhoz vezetnek, hogy a kapcsolat még gyorsabban a végéhez érjen.
  4. A férfiak nagyon nehezen viselik, ha a párjuk megcsalja őket. Miközben egy hölgy egyszer talán megbocsát, addig az utak büszkesége sokkal előrébb van. Nem tudják átvészelni ezt a problémát, és jogosan, a válás mellett döntenek.

  1. Amikor a férfiak azt hallják, hogy valamelyik ismerősük válik, és ahelyett, hogy sajnálnák, inkább irigységet éreznek, akkor sokan megértik, hogy nekik is ezt kell tenniük.
  2. Erős fegyver a szerelem, de visszafele is elsülhet. Ha egy férfi beleszeret egy másik nőbe, akkor újra éli a tüzes perceket, és már nem tud ugyanúgy nézni a feleségére.
  3. Gyerekek mellett az ember soha nem unatkozik. Azonban, amikor kirepülnek a fészekből, akkor a pároknak át kell élniük az ürességet. Ha itt nem tesznek semmit, akkor a legtöbb férfi megérzi, hogy már nem a régi a kapcsolatuk, és újat keres.
  4. A kommunikáció hiánya azt is mutathatja, hogy a párban nincsen semmi közös. Sajnos sokan ezt a házasság után veszik észre, és pár hónapon belül a válás mellett döntenek.

A folytonos veszekedések mind a két félt kihozhatják a sodrukból. Ha nincsen orvosolva, akkor a férfiak gyakran békésebb mezőket keresnek.

Hasonló bejegyzések