A Massey Ferguson traktorok nagyon népszerűek hazánkban, sok gazda választja ezt a márkát, mert nagyon megbízható és jó minőségű gépeket biztosít nem csak mezőgazdasági munkák számára. A Massey Ferguson széles választékát kínálja a különböző erőgépeknek az ültetvénytraktoroktól, az univerzális traktorokon át, a nehéz traktorokig.

Jelenleg öt széria van forgalomban, mindegyik más és más területen használható, és mindegyik sorozatban több verziót is találunk, így könnyedén megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet.

Az MF 3600 az ültetvénytraktorok sorozata, melyből 18 különböző verzió van a cég kínálatában. Ez a sorozat ugyan kis traktorokból áll, de számos megoldást emeltek át a nagyobb traktorokra tervezett fejlesztésekből.

A gépeket SISU motorok hajtják 69 és 102 LE közötti teljesítménnyel, emellett különösen nagy gondolt fordítottak a fülke kialakítására, valamint arra, hogy funkcionalitás a legjobban tudjon érvényesülni ebben a szériában. Szőlészetek és gyümölcsösök számára jó választás lehet ez a traktorcsalád.

Szántóföldi traktorok a Massey Ferguson kínálatából

Az MF traktorok szánóföldi használatra több traktorszériát is biztosítanak. Mindegyikről elmondható, hogy egységesen komfortos fülke dizájnnal rendelkeznek. Mind sorozat rendelkezik többfunkciós baloldali kezelőszervvel, ami nagy mértékben meg tudja könnyíteni a traktorral végzett munkát, valamint egy egyedülálló menetvezérlő kar is beépítése került, ami három funkciót egyesít magában.

Ennek segítségével vezérelhető az előre-/hátramenet közötti váltást, a Dynashift sebességfokozatok és sebességcsoportok irányítása, emellett az üres állás kapcsolása is.

A Massey Ferguson traktorai 5600-as, 6600-as, 7600-as és 8600-as szériákból állnak. Az MF 5600-as kifejezetten univerzális traktor, amit szántóföldi, állattenyésztési vagy vegyes üzemekhez fejlesztettek ki. A 6600 sorozat gépeit a kompaktság és a fordulékonyság jellemzi.

A közép és nehéz univerzális traktorok kínálatát a 7600-as és 8600-as széria biztosítja, melyeket nagy területek művelésére fejlesztettek. A Massey Ferguson gépei mind kiváló minőségűek, és változatos kialakításuknak köszönhetően bármilyen igénynek meg tudnak felelni.

Hasonló bejegyzések