Legyen szó szülinapról, névnapról, Karácsonyról, az ember szereti meglepni a szeretteit. Néhányan egyértelműen tudják, mire is vágynak, mások pedig bizonytalanok. Különben is, oda a meglepetés, ha elmondja, mit is szeretne ajándékba. Kiváló ötlet egyedi ajándékokat készíteni.
Ma már igazán széles a választék, szinte bármire képesek szöveget, feliratot nyomni. Nézzük meg az egyes webáruházak kínálatát, gondoljuk végig, az ismerősünk mit is szeretne a legjobban, és arra a termékre készíttessünk egyedi feliratot. Azok számára, akik szeretik a számítógépet, készíttethetünk olyan egérpadot, amiről mi mosolygunk vissza. Választhatunk sima egérpadot, de számológépes változatot is, vagy akár megajándékozhatjuk egy USB pendrive-val. Sűrűn kávézó ismerősöknek a képes bögre lehet a legjobb ajándék, de készíttethetünk egyedi illatgyertyát, ez Karácsonyra például kifejezetten jó ajándék.
Azok számára, akik sokat szeretnek utazni, az egyedi táska jó ajándék. Lányok számára akár neszesszert, manikűr vagy fürdő szetteket ajándékozhatunk.
Közeledik a nyár, számtalan nyári ajándéktárgyat is csináltathatunk, strandpapucsot, gyékényeket, napernyőket, kempingszékeket, ezek kiváló ajándékok a nyáron ünnepelők számára. Akár saját magunkat is meglephetjük különböző mintás, feliratos pólóval. Jól mutatnak az íróasztalon a mappák, jegyzettömbök, tollak, egyéb irodaszerek is.
Az ajándékozás nemcsak magáncélú lehet, hanem különböző cégek is előszeretettel alkalmazzák ezt a marketingfogást. A céges logót, szlogent, webcímet tartalmazó termékek egyrészt nagyon hasznosak, másrészt kiváló reklámhordozók is, különös tekintettel a viselhető, és a mindennapi használati tárgyakra. Egy hímzett törölközőt például lehet edzőteremben használni, egy feliratos esőkabátnak vagy esernyőnek pedig jó hasznát vesszük, ha rosszra fordul az idő.
Tényleg csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogy milyen egyedi dolgot vagyunk képesek kitalálni, egyen szó egy barát, vagy egy cég munkatársainak ajándékáról.

Hasonló bejegyzések