A számlázás a webshopok számára is kulcsfontosságú. 2020. július 1-je egy előtte és utána vonalat húzott meg a vállalkozók életében. Nem véletlen, hogy kérdéseink merülnek fel a Billingoval kapcsolatban. Nézzük is pár fontos pontot.

2020-ban már majdnem minden online számlázó NAV biztos, így a Billingo is. Ez annyira alapvető funkciónak számít, hogy nem érdemes ez alapján válogatni.

Amikor saját webshopot üzemeltetünk, akkor azt kell megvizsgálnunk, hogy mi fog időt megtakarítani. Ezt egy API nevű felülettel tudjuk elérni. Ez az alkalmazásprogramozási felület képes más alkalmazásokkal kommunikálni, és helyettünk elvégezni bizonyos dolgokat. Gondoljunk csak a hírlevél kiküldésre, vagy a számla elküldésére is. Sok webshop képes kommunikálni API hívásokon keresztül, és ezáltal rengeteg időt megspórolunk.

Másik időnyerő lehetőség az elektronikus számla kiállítása. Ha ez egy időbélyeggel ellátott pdf, akkor a könyvelő is el tudja végezni a havi munkálatokat. Ráadásul a tárolásuk is sokkal könnyebb. képzeljük el, hogy több ezer papír alapú számlát kell a polcra feltenni, majd évekig őrizgetni. Sokkal egyszerűbb egyenesen a felhőbe pakolni.

Ingyenes és fizetős csomagok

A Billingo Starter csomagja teljesen ingyenes, ráadásul korlátlanul állítható ki vele hagyományos papír alapú számla, így kezdő vállalkozóknak ideális, akik egyszerű számlázási feladatokat végeznek.

Azonban ha webáruházad van, érdemes előfizetést választanod, amely korlátlan API használatot tesz lehetővé. Gyakorlatilag havi 3 kávé árából biztosítja webshopod automatikus számlázását és áttérhetsz a papírmentes, modern e-számlák készítésére. Felár nélkül érhető el a könyvelői adatexport, a tömeges számlafeltöltés, a számlaismétlés, valamint a NAV adatszolgáltatás.

Ha nem vagyunk biztosak benne, akkor az ingyenes szolgáltatásokat bármikor kipróbálhatjuk.

Hasonló bejegyzések