2013. őszén több játék újabb részei látnak napvilágot, emellett végre a nagyközönséghez is eljut a Playstation játékkonzol család 4-esre keresztelt gépe. Ütős ősznek nézünk elébe!
November végi premierrel lehet számítani a Playstation 4-re. Bár még be sem mutatták a legújabb konzolt, máris több száz fejlesztés készült rá. A PS rajongói biztosan nem fognak csalódni a legújabb konzolban, a nyolcmagos processzorral, 8 GB-os memóriájával és AMD videókártyával rendelkező szerkezet varázslatos látványvilágot fog a játékosok szeme elé tárni. Bár a pontos megjelenési idő bizonytalan, a legpesszimistább becslések szerint is december elején már hozzá lehet jutni a géphez.
Ha már 4-nél tartunk, akkor itt az idő megemlíteni a Battlefieldet, hiszen a játéknak szintén idén ősszel jelenik meg a 4-es számmal illetett új epizód. Azért csak illetett, mert a Battlefield sorozatnak a négyes megjelölés ellenére nem ez a negyedik darabja. A belső nézetes, lövöldözős játék október végén kerül a boltok polcaira, de már előrendelhető.
Szintén novemberben érkezik a Call of Duty Ghosts kiegészítője is. Az eddig megjelent képek alapján szemet gyönyörködtető grafikájú lesz az új CoD, szinte biztos, hogy a világ legismertebb lövöldözős játékának szerelmesei nem fognak az új részben sem csalódni.
A leghamarabbi premierre az autójátékok szerelmeseinek lesz esélye, ugyanis alig két hét, és már megkaparintható lesz a Grand Theft Auto 5. része. A Konzolok szervize webes áruházban pedig azok, akik előrendelik, extra ajándékokat is kapnak a játék mellé, úgyhogy érdemes már ma előrendelni, hogy ne maradjuk le a meglepetésekről! Ha 25 ezer forint felett rendelünk, akkor teljesen ingyenesen házhoz is szállítják, ennyi új terméknél könnyen összejöhet ez az összeg!

Hasonló bejegyzések