A patkányokról köztudott, hogy rengeteg veszélyes vírus hordozói, éppen ezért veszélyesek az emberekre nézve. Akadnak azonban olyan esetek, amikor a patkányok közvetlenül támadnak emberre – főként gyermekekre –, aminek hatására célpontjaik sajnos nem is élik túl a támadásokat. Lássunk erre két példát!
Az első Mexikóváros közelében, Alcolmanban történt, ahol Lizbeth Jerónima Fuentes Munguía, egy mindössze 18 éves édesanya úgy gondolta, hogy itt az ideje ismét visszatérni a bulis éjszakákba, így négyhónapos kislányát teljesen egyedül hagyta, míg ő elment partizni egy nagyot. A helyi sajtó beszámolója szerint azonban ez végzetes döntés volt, hiszen Liz annyira belemerült a bulizásba, hogy két teljes napon át távol maradt gyermekétől, mert egy közeli városban marasztalták egy táncmulatságon.

Érdemes elolvasni:

Bár a gyermek ezt a megpróbáltatást még csak-csak túlélte volna, azonban a rossz higiénés körülmények miatt a lakásban csakhamar megjelentek a patkányok, akik megtámadták a síró gyermeket, és elevenen felfalták a kislányt. A fiatal édesanya vasárnap ment el bulizni, és kedden tért haza gyermekéhez, de akkor a kislányon már nem lehetett segíteni, a beszámolók szerint ugyanis a patkányok lerágták az ujjait, megették arcának egy jelentős részét, sőt a testéből is kiharaptak néhány nagyobb darabot.
Egészen hasonló eset történt Nagy-Britanniában is, ahol a köztudottan rosszhírű, főként bevándorlók által lakott Holloway kerületben egy 37 éves férfi, név szerint Gholam Salehi egyik este arra nyitott be fia szobájába, hogy egy óriási patkány marcangolja ötéves kisfia arcát. A férfi a Sun napilapnak elmondta, hogy mikor meglátta a gyermeket, azt hitte, hogy a patkány megölte őt, hiszen annyi vér volt az ágyban, de szerencsére csak a fiú testéből kiharapott darabok okozták ezt a horrorisztikus látványt, lévén a kis Amirt az arcán, a nyakán, a kezén és a lábán is megmarcangolta a patkány.
A férfi szerint az állat meg volt vadulva, ezáltal amikor egy baseball ütővel agyon akarta csapni, rögtön visszatámadt, és csak sokadik ütésre lehelte ki a lelkét, a férfi szerint ugyanis olyan volt, mintha egy darab vasat ütött volna éppen. Az apa szerint nem érzi már magát biztonságban a saját házában, ahová a környéken felhalmozott szemétkupacok miatt özönlenek be folyamatosan a patkányok.

Hasonló bejegyzések