A kapcsolatok nem tökéletesek, de éppen ezek a tökéletlenségek teszik dinamikussá és különlegessé a kapcsolatot. Az már nem annyira vicces, ha az a nő, aki imádott, megváltozott. Észrevetted ezt a barátnődön? Van néhány nyilvánvaló jele annak, hogy egy nő elkezdte elveszíteni az érdeklődését a kapcsolat iránt.

  1. MÁR NEM LESZ FÉLTÉKENY.

A féltékenység alapvetően nem jó, de a nőket általában zavarja, ha azt látják, hogy a férjük egy másik nővel érintkezik, még akkor is, ha ez csak egy alkalmi, civilizált és tisztán plátói beszélgetés. A nő a féltékenységét reaktív válaszként mutatja ki arra a vélt fenyegetésre, amelyet a férfi körül lát, akit valójában szeret.

  1. NEM BÁNJA, HOGY ELFOGLALT VAGY.

Ha a munka miatt alig van rá időd, és ő nem csinál belőle problémát, akkor ez annak a jele lehet, hogy nem érdekli a kapcsolat. Nem arról van szó, hogy támogat; valójában arról van szó, hogy jól érzi magát egyedül, és már nem áll olyan közel hozzád. Ennek fel kellene hívnia a figyelmet, mivel a nők általában nem szeretik, ha természetesnek veszik vagy elhanyagolják őket.

  1. MÁR NEM ZAVARJA, HOGY MIT CSINÁLSZ.

A múltban dühös lett és panaszkodni kezdett, ha hibáztál, vagy elfelejtetted megtenni, amit kért tőled. Most nem csinál nagy ügyet belőle és szó szerint megúszhatod. A barátnőd hirtelen türelmes lett? Lehetséges, hogy mindez azért van, mert már nincs benne a kapcsolatban.

  1. MÁR NEM NEVET A VICCEIDEN.

Régebben hangosan nevetett, még akkor is, amikor a legdurvább vicceket mondtad. Most úgy tűnik, mintha nem értékelné a vicces történeteidet, és még a buta bohóckodásoddal sem tudod szórakoztatni. Ehelyett rácsodálkozik egy munkahelyi ismerőse vicceire, és erről beszélget veled.

  1. AZ INTIMITÁS RITKASÁGSZÁMBA MENT.

Már nincsenek közös szenvedélyes pillanataitok, mert gyakran mondja, hogy fáradt, vagy hogy korán kell kelnie reggel. Amikor intim kapcsolatban vagytok, úgy érzed, hogy ő nem érzi jól magát. Amikor együtt vagytok az ágyban, nem akar összebújni, vagy véletlenül párnákat tesz közétek.

Hasonló bejegyzések