Egy párkapcsolatban lényeges, hogy tudjuk, mire vágyik a másik. Bár még mindig tartja magát a nézet, hogy a férfiak és a nők teljesen másra vágynak egy kapcsolatban, nem is gondolnánk, hogy sokszor azonosak az igényeink. De mire is vágynak a legjobban a férfiak egy kapcsolatban? Jöjjön az öt leggyakoribb dolog:

  1. A lelkével is törődjenek: a férfiak is szeretik, ha meghallgatják őket, akárcsak a nők. Egy kapcsolatban igen is lényeges, hogy meghallgassuk egymást, és egymás igazi társai legyünk. Erre a férfiak éppúgy vágynak, akárcsak a nők. A problémák megbeszélésével válunk igazi társakká. Ahogyan a nők esetében, úgy a férfiakkal is megesik, hogy valami nyomasztja őket, legyen ez ágybeli vagy bármilyen más jellegű probléma. Ilyenkor támogatásra vágynak, akárcsak a hölgyek.
  2. A bókok elfogadása: a nők és a férfiak sokszor nem ugyanúgy értelmezik a romantikát. Bármilyen apróságról van szó, a férfiak igenis vágynak arra, hogy ezeket az apró kedveskedéseket a párjuk értékelje és elfogadja.
  3. Őszinteség: egy kapcsolat csak akkor működik jól, ha nyitottak és őszinték vagyunk, és arra a férfiaknak ugyanúgy igényük van, mint a nőknek. Ahhoz viszont, hogy ne legyenek konfliktusok, mindenképp érthetően kell fogalmazunk, őszintén beszélnünk, és nem rébuszokban, rejtvényekben, utalásokban, mert azt a férfiak nem mindig értik.

  1. Szenvedély: a szenvedélyes és rendszeres ágycsaták a pasik listáján előkelő helyen szerepelnek, és egy jól működő párkapcsolatban így is van ez rendjén. Szükség van az intim percekre, hogy a tűz megmaradjon. A pasik szeretik, ha a párjuk incselkedik, szenvedélyes, szóval az intim perceknek legalább akkora szerepük van a férfiaknál a tökéletes kapcsolatban, mint az őszinteségnek.
  2. Közös érdeklődés: a férfiak számára ugyanúgy fontos a közös program, mint a nőknek, ám a legtöbb kapcsolatban inkább a férfiak alkalmazkodnak a hölgyekhez programok tekintetében. Érdesem inkább olyan programokat, hobbikat keresni, amit mindkét fél egyformán élvez.

Hasonló bejegyzések