Sokunk járt már masszőrnél élete során, és valószínűleg legalább ennyien tisztába vannak azzal is, hogy milyen masszázsok léteznek, a masszázs pozitív hatásairól nem is beszélve. Csökkenti a stresszt, fellazítja a letapadt merev, görcsös izmokat, kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá, és harmonikusabbá varázsol bennünket.

Bár igaz, hogy sokan a masszázsra csak úgy gondolnak, mint egy szolgáltatás, melyet igénybe tudnak venni akkor, ha előre kérnek az adott masszásszalonba időpontot, ha kocsiba ülnek, és elutaznak a helyszínre, de fontos beszélni arról is, hogy a mai modern világban már lehetőségünk van a masszázs felpezsdítő, jótékony hatásait otthoni körülmények között is élvezni.

A luxus minőséggel rendelkező RoyalBliss Princess 4D masszázsfotel lehetőséget nyújt számunkra pihenésre, lazításra, és relaxálásra, segíthetnek elmulasztani a kínzó fej-, derék-, és hátfájást, és remekül oldják a stresszt. A fotelben megtalálható intelligens görgőknek köszönhetően pedig ezek a masszázsfotelek pontosan ugyanolyan hatékonysággal tudják átmasszírozni az egész testet, mint egy profi masszőr.

Meglepő tények a masszázsról

1. Segíti a helyes testtartást

A modern kori életvitel talán legnagyobb belejárójának számít a görnyedő, helytelen testtartás. Nem elég, hogy egy görnyedt hát nem szép látvány, de általában rengeteg fájdalommal is jár. Masszázs során azok a területek is át lesznek mozgatva, ahonnan ez a fájdalom ered, így a rendszeres masszázs segít helyreállítani a csigolyákat, és a vállakat, ezáltal hozzájárul ahhoz, hogy a test a természetes formájába visszaálljon.

2. Jó hatást gyakorol az immunrendszerünkre

Legyen szó arról, hogy időnként elmegyünk a közeli masszázsszalonba, vagy arról, hogy rendszeresen otthon masszíroztatjuk meg magunkat egy kényelmes luxus masszázsfotelben, a terápia jótékony hatása egyik formában sem marad el. Testünk első védelmi vonala az immunrendszerünk. A mindennapi stressz, a rossz alvási szokások azonban negatív hatással lehetnek az immunrendszerünkre.

Ha gyengül az immunrendszerünk akkor könnyebben elkaphatjuk a különböző betegségeket. Ha egészségesebben szeretnénk élni, érdemes lehet gyakran masszíroztatni, hiszen a masszázsterápia csökkenti a stresszt, és biztosítani tudja a mély, és pihentető alvást.

3. Szebbé varázsolja a bőrt

A hölgyek számára különösen jó hír, hogy a masszázs az egyik leghatékonyabb módszer a cellulitis ellen, a terápia során ugyanis javul a bőr struktúrája, illetve a kötőszövet szerkezete is.

Hasonló bejegyzések